Nog een kleine 2 maanden en dan gaan we met 70 zwemmers op trainingskamp naar Zeist.

De volgende trainers en begeleiders gaan mee:
Richard de Lange, Susan Breugem, Liesbeth Zeiger, Stefan Vrolijk, Bryan Mannaart, Saskia Koolen, Sabine Koudijs, Ilona van Ruijven, Marco de Bruin, Richard Koudijs en Karin en Eric van Straaten (alleen de middagen).

De meeste zwemtrainingen worden gehouden in het KNZB bad te Zeist. Voor de junioren en ouder is er 2x een training op lang bad in Amersfoort.

Medicijngebruik:
Gebruik je medicijnen, heb je last van allergieën of gebruik je een speciaal dieet, meldt het dan nog even voor de zekerheid vooraf aan de leiding (bij Susan Breugem via susanbreugem@gmail.com). Zodoende voorkomen we verrassingen. Als kinderen de medicatie niet zelf kunnen innemen of bij zich kunnen houden dan moeten de ouders zorgen voor een medicatie box (voorzien van naam) waarin voor iedere dag dat we weg zijn de medicatie zit.

Dieet wensen/aanpassingen:
In deze locatie kan hier weinig tot geen rekening mee gehouden worden. Geef indien nodig eten mee in verband met allergieën, en geef dit ook aan bij Susan.

Kosten:
De kosten per deelnemer bedragen 180 Euro. Voor 1 april dient uiteindelijk het volledige bedrag betaalt te zijn. Dit bedrag kun je overmaken op gironummer NL47INGB0001262211, t.n.v. zwemvereniging WVZ Zoetermeer, onder vermelding van de naam van de zwemmer en ‘trainingskamp Zeist mei 2016’. 

Zelf meenemen:
Het volgende moet je zelf meenemen:
Slaapzak / Dekbed
Onderlaken
Kussensloop
Theedoeken en handdoeken

Website zwemkamp:
Houd de site in de gaten voor de laatste informatie. Tijdens het zwemkamp, kan je hier dagelijks het programma bekijken en zullen er foto’s geplaatst worden van het trainingskamp, https://www.wvz.nl/index.php/wedstrijdzwemmen/zwemkamp

Gegevens nodig:
De volgende gegevens zijn nog nodig van iedere deelnemer van het zwemkamp, enerzijds voor de verhuurder van de accommodatie, anderzijds voor onze eigen administratie. Wil je dit zo spoedig mogelijk doorgeven aan mij.
Naam zwemmer
Geboortedatum zwemmer
Naam ouder/verzorger
Telefoonnummer ouder/verzorger

Bij eventuele vragen over het trainingskamp kun je altijd contact met mij opnemen.

Met sportieve groet,
Richard Koudijs
06-44044164