Onder leiding van Wouter Arnoldus hebben trainers en ouders van de minioren het seizoen afgesloten met spelletjes. Er waren 5 onderdelen die de verschillende teams moesten aflopen. Op het veld tegenover de Veur was genoeg ruimte en er werd met water, blinddoeken en voetballen gewerkt. Gelukkig werkte het weer ook deze week fantastisch mee. Carla had het er maar druk mee om alle kinderen van ranja en een versnapering te voorzien. 

Aan het eind werd er nog een kleine waterbalonnen slag gedaan en verzamelde de zwemmers zich voor het clubhuis voor een ijsje eten en voor de prijsuitreiking. Voor de 2 winnende teams was er een kleine attentie.

Daarna werden er nog bekers uitgereikt voor de kinderen die dit seizoen een speciale vermelding hadden verdiend . Tim had zijn pr het meest verbeterd. Feija kreeg de beker voor de beste inzet meisjes en Douwe voor de beste inzet jongens. Rick was volgens de trainers het sportiefste geweest dit seizoen.

Het enige wat nu nog restte was het uitreiking van de oorkondes voor de minioren, die nu junioren zijn geworden. Deze oorkondes werden uitgereikt door Karin.

Zo kwam er een einde aan een leuke middag en het zwemseizoen dit jaar. Onze dank gaat uit naar Wouter voor het organiseren, trainers en ouders voor het meehelpen en natuurlijk de zwemmers die met veel enthousiasme de middag hebben mogelijk gemaakt door hun inzet.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie en tot eind augustus voor weer een mooi zwemseizoen. 

 20140717 seizoensafsluiting minioren 4320140717 seizoensafsluiting minioren 20