Door de minioren werden er zondag 17 mei 2015 in de Veur weer goede tijden op de klok gezet. Er stond maar één afstand voor iedereen op het programma. Voor de jongsten een 200m vrije slag en voor alle anderen een 400m vrije slag.

Voor sommige zwemmers was dit de eerste keer dat ze een lange afstand konden zwemmen. Dat was best wel spannend, maar door een goede voorbespreking en aanwijzingen van de 4 coaches werden er geen fouten gemaakt. Vele pr’s sneuvelden en grenzen werden verlegd.

Iedereen moest blijven wachtten in de zwemzaal zodat we tegelijk naar het clubhuis konden gaan voor een overheerlijke pannenkoek. Het was mooi om te zien dat de meeste deze wachttijd gebruikten om de andere zwemmers aan te moedigen. Het was zelf zo dat er bijna een paar te water gingen door hun enthousiasme. De oudste jongens moesten als laatste en startten met hun 400m onder begeleiding van de WVZ Yell, die door iedereen in het zwembad werd geschreeuwd.

Daarna was het tijd om naar het clubhuis te gaan. De dames en heren konden eindelijk eten, maar niet voordat Wouter en Petra nog hun lof hadden uitgesproken over hoe de minioren groep zich had ontwikkeld tot een hechte groep waarbij gezelligheid en loyaliteit hoog in het vaandel staan en waar bovendien ook nog eens knetterhard en goed wordt gezwommen.

Gelukkig hadden zich drie ouders bereid verklaard pannenkoeken mee te nemen zodat alles snel en soepel verliep. Hartelijk dank nog hiervoor.

Moe en voldaan liep de middag dan ten einde en ging iedereen op huis aan.