Afgelopen donderdag 2 juli 2015 vond het jaarlijkse afsluitingsfeest voor de minioren plaats op het veld bij de Veur. Eerst was er nog sprake van om dit feest binnen te houden vanwege kou en regen, nu moest het minioren team het hele plan omgooien op deze tropische dag. Er waren vele spelletjes met water en ook was er genoeg drinken aanwezig voor alle dorstige deelnemers. Nadat Larissa Immerzeel en Esmee Breugem de zwemmers hadden opgevangen in de sporthal en alvast een beetje hadden vermaakt, konden de teams worden verdeeld en kon het feest beginnen.

De verschillende teams rouleerden elke 10 minuten voor een ander spelletje en tijdens de 2 pauzes was er ook nog gelegenheid om ‘snoepje te happen’. Als afsluiting van dit alles verstopten Larissa en Wouter waterballonnen op het veld en werd er een ware waterslag gehouden. Inmiddels was het al bijna tijd en moesten er nog prijzen en oorkondes verdeeld worden.

Team oranje had de spelletjes ronde gewonnen en kreeg een plastic medaille uitgereikt. Daarna volgde de andere prijzen die werden toegekend na evaluatie van het hele seizoen. Er waren prijzen voor de beste inzet jongens. Joost kreeg een eervolle vermelding en verdiende een badmuts. De beker ging naar Tristan, omdat hij zich dit seizoen 20150702 minioren DSC08295enorm heeft ontwikkeld. Bij de meisjes ging de beker naar Yasmin en de eervolle vermelding was voor Anna Lena. Dan was er nog de prijs voor de sportiefste WVZ-er. Dit heeft veel discussie gekost en uiteindelijk was het miniorenteam erover eens dat de eervolle vermelding voor Iris (Spitter) was. Tijdens de clubkampioenschappen gingen immers drie van de vier Spittertjes met medailles naar huis, behalve Iris. Zij heeft deze teleurstelling goed weggeslikt en daarom verdiende zij een badmuts. De beker ging dit jaar niet naar één persoon, maar naar een familie. De zusjes van der Maas. Deze twee meiden zijn altijd zeer enthousiast. Niet alleen naar elkaar toe, maar ook naar andere zwemmers. Dat verdiende zeker een beker.

Als laatste werden de oorkondes uitgereikt aan de oudste minioren. Zij zijn met ingang van volgend seizoen minior af en mogen zich dan junior 1 noemen. Gelukkig verlaten ze niet helemaal onze 20150702 minioren DSC08293groep, de komende twee jaar zwemmen zij in de miniorenwedstijden nog de lange afstanden. Wij wensen Tristan, Joshua, Mirza, Anna Lena, Feija, Danique, Tessa, Alina, Nila en Zinzi heel veel succes en zwemplezier!

Het begon al een beetje te regenen en de moeder van Joost had als verrassing ijsjes mee genomen. Hartelijk Dank daarvoor!

Zo kwam aan een hele leuke middag een einde en ging iedereen op huis aan.

Het miniorenteam wil graag alle trainers en ouders bedanken voor ondersteuning aan deze middag. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest zoiets te organiseren. Heel Hartelijk Dank!