Beste ouders en deelnemers van het zwemkamp 2013 in Heino,

Het aftellen is begonnen: aanstaande zondag vertrekt WVZ eindelijk naar Heino!! We verzamelen zondag 28 april om 11:30 uur bij zwembad de Veur. Nog even wat laatste aandachtspunten:

Bij het inchecken op zondagochtend moet iedereen vanaf 14 jaar zijn paspoort/ ID kaart laten zien. 

De bus vertrekt om 12:00 uur. Het is van groot belang dat wij op tijd kunnen vertrekken, zorg dus dat je op tijd bent!

Wij komen op donderdag 2 mei om 19:00 uur  aan te Zoetermeer waar je ouders je kunnen komen ophalen. Houdt de website goed in de gaten, indien de aankomsttijd ernstig afwijkt, wordt dit vermeld op de website.

Er mag 1 tas mee en 1 stuks handbagage en 1 vuilniszak voor je slaapspullen; heb je meer tassen bij je bij het inchecken, dan gaan deze tassen niet mee de bus in.

Stop je zwemspullen evenals de kleding van de landtraining boven in je handbagage, want bij aankomst in Nijverdal gaan we meteen door naar het zwembad voor de eerste training.

Zorg dat je zwemspullen in orde zijn: deze materialen heb je nodig om optimaal te kunnen trainen in Nijverdal.
– zwembrilletje

– zwemvliezen

– drijver

– paddels (niet nodig voor minioren)

– zwemplank niet meenemen, deze mogen wij gebruiken van het zwembad.

Bezoek

Als organisatie van het kamp weten wij dat er een groot aantal kinderen voor de eerste keer met ons meegaan op zwemkamp. Ook weten wij dat het voor ouders soms moeilijk is je kind voor het eerst een week te moeten missen. Daarom hebben wij besloten dat er een mogelijkheid is om te komen kijken. Om organisatorische reden hebben wij 1 moment geprikt dat ouders welkom zijn. Als ouders naar Heino willen komen zijn zij welkom op donderdag 2 mei vanaf 13:30 uur, om 14.15 uur vertrekt de bus van Heino naar Nijverdal. Wilt u ook nog de laatste training komen bekijken,dan bent u welkom in het zwembad van Nijverdal, aanvangstijd van de training is 15:00 uur. U kunt dan getuige zijn van de afsluitende 100m wedstrijd.

Iedereen ene fijn zwemkamp toegewenst!