Na een rustige nacht zat iedereen om 07:30 aan tafel voor het ontbijt.

Bijna iedereen was in het oranje gestoken in verband met Koninginnedag, sommigen hadden zelfs oranje tattoos en veel meisjes hadden keurig gelakte nagels in het rood/wit/blauw. Ton heeft uitleg gegeven over Koninginnedag; iedereen luisterde aandachtig.

In het zwembad heeft Nicolas Rivard onder luid applaus het volkslied gezongen. 

Er stond weer een 1,5/2 uurs training op het programma. Deze ochtend werd er ook gefilmd in het zwembad. Hier werd de startduik geanalyseerd en ook de borstcrawl Elke groep zal deze week gefilmd worden! 

De jongste zwemmers hebben na de training cupcakes versierd onder leiding van Dian, Jolijn en Susan.

Er zitten creatieve zwemmers bij deze groep. Jasmin’s cupcake werd uitgeroepen tot de allermooiste. Dit leverde vette punten op voor haar groep. Maar ook Jasper, Dylano, Jitte en Dion behoorden tot de top 5 en hebben ook veel punten gescoord!

Daarna moesten we alweer aan tafel voor de warme lunch (pasta, vlees, sperciebonen en jus). Na de lunch had iedereen een uurtje vrije tijd, waarbij er buiten fanatiek werd gepingpongd. De oudste zwemmers gaan vanmiddag het krachthonk in. De jongste zwemmers hebben vanmiddag atletiek training onder leiding van Rens Post. Het weer is nog steeds goed waardoor we lekker naar buiten kunnen en we niet gebruik hoeven te maken van de sporthal. 

Na het diner gaan we vanavond een groepsopdracht maken, waarbij creativiteit weer een rol speelt en ook weer punten behaald kunnen worden.