Het binnenbad zwemseizoen is bijna afgelopen! Nu het mooi weer begint te worden komt echter het open water seizoen er weer aan.

Lijkt het je leuk om dit seizoen in het open water te zwemmen. Stuur dan een mail naar ow.wedstrijdzwemmen@wvz.nl.

Op www.noww.nl  staat een agenda met verschillende wedstrijden. De knzb wedstrijden zijn officiële wedstrijden. Onder dit bericht heb is het openwater boek met alle advertenties erin als bijlage toegevoegd. Dus wil je meedoen laat me het weten dan kunnen we samen kijken welke wedstrijden geschrikt zijn.

Het lijkt me leuk om een keer met een grote groep zwemmers een wedstrijd te doen. Hiervoor heb ik de Bosbaan in Amsterdam uitgekozen. Deze is op zaterdag 23 juli.  De bosbaan is een roeibaan. Dit betekent dat er geen bochten in zitten. Als je wilt zwemmen laat dat uiterlijk zondag 17 juli aan mij weten. Ik ben bij deze wedstrijd in ieder geval aanwezig. Het wedstrijd programma is hieronder bijgevoegd.

Bij het openwater moet je met een badmuts met een nummer op zwemmen. Je kunt van te voren een open water badmuts aanvragen (dit is vooral handig als je vaker van plan bent om te zwemmen). Dit kost 10 euro. Je kan ook inschrijven zonder badmuts en dan krijg je een badmuts van de organisatie. Verder is het belangrijk dat je minstens een uur voor de jouw afstand aanwezig bent. Dan kun je je rustig voorbereiden.

Ik ben verschillende wedstrijden aanwezig (vooral op zondag) en ik heb al een aanmelding van een zwemmer (Thomas Jansen) die 25 (Merwedekanaal) en 26 juni (Stadskanaal) (misschien), en 2 (Hoek) en 3 juli (Sluis). (25 juni is alleen mogelijk als je niet in Amsterdam moet zwemmen).

Groet,
Linda Hoogendam

Documenten: 
Wedstrijd Bosbaan
Open Water boek 2016