Op de eerste 2 dagen van de Europese Master Kampioenschappen in Eindhoven heeft Hugo Bregman al 2 gouden medailles veroverd: zowel op de 200 wissel als de 100 vlinder was hij de snelste in zijn leeftijdsklasse, in beide gevallen in een nieuw Europees record!

 

Het is alweer de laatste dag van de EMK in Eindhoven. Na de eerdere berichten over de gouden prestaties van Hugo kunnen daar nog 3 titels aan worden toegevoegd: 200 vlinder, 200 rug en 50 vlinder! Op de laatste 2 afstanden heeft Hugo wederom Europese records gezwommen, waarmee zijn totaal dus op 4 records uit 5 afstanden komt. Ook op de 5e afstand (200 vlinder) zat hij met zijn gouden tijd dicht bij het EMR, wat overigens al op zijn naam stond. Het WMR zit daar slechts een fractie onder. Deze prestaties laten zien dat je met de juiste focus, wilskracht en voorbereiding heel ver kan komen.

Ook van de overige WVZ-deelnemers zijn individueel en in estafetteverband mooie uitslagen gezien; we hopen zo snel mogelijk een uitgebreider verslag en sfeerimpressie te kunnen plaatsen.