Zaterdag 17 september kwamen vrienden, familie, bekenden, (oud-)zwemmers, trainers, leden, ouders en andere belangstellenden naar De Veur om Karin van Straaten de hand te schudden om haar te bedanken voor haar jarenlange, enthousiaste inzet voor WVZ. Karin nam na 33 jaar afscheid van WVZ om verder te gaan bij de KNZB als full-time trainster van het RTC Den Haag. 

Eén ding is duidelijk: Karin is een bijzondere vrouw, die met name de tak WVZ Wedstrijdzwemmen de afgelopen periode op sportief gebied (mede) verder heeft geprofessionaliseerd en op de zwemkaart heeft gezet en waarbij het plezier van de zwemmers altijd voorop staat. Dit is een bijzondere verdienste waar niet alleen WVZ graag bij wenst stil te staan, maar ook een aantal personen die in een speech persoonlijke herinneringen en anekdotes hebben opgehaald en verteld.

Voor haar tomeloze inzet werd zij uiteraard in het zonnetje gezet. Met een prachtige bos van 33 rode rozen en een kadobon, overhandigt door de voorzitter WVZ Wedstrijdzwemmen, werd Karin bedankt voor deze bijzondere periode.

Onder het genot van een hapje en drankje was het een gezellige en bijzondere bijeenkomst.

Gelukkig is Karin niet ver weg en komen wij haar vast nog vaak tegen ergens langs een badrand.

Heel veel succes Karin met je nieuwe uitdaging bij het RTC Den Haag!

20160917 receptie Karin 2
20160917 receptie Karin 3 20160917 receptie Karin 4