Zondag 29 mei was het gezellig druk in zwembad ‘de Veur’. Hier werd de laatste minioren wedstrijd van het seizoen gezwommen waarbij alle minioren uitgenodigd waren. En de opkomst was hoog. Echter kon dit niet voorkomen dat de programma nummers soms erg snel op elkaar volgde. Hierdoor werd besloten om voor de 100 vlinder en de 200 vrij een extra pauze in te lassen zodat de zwemmers nog even op adem konden komen.

Misschien wel mede door het vlotte programma of de gezellige sfeer werden er veel, heel veel persoonlijke records gezwommen. Tijden op 50m, 100m en 200m werden vaak flink aangescherpt. Dit bleek wel bij het optellen van alle records. Dit waren er maar liefs 65! Het zou wat saai worden om iedereen bij naam te noemen dus noemen we de 3 grootste verbeteraars: Liza, die nog geen tijd had op de 100m schoolslag wist halverwege een tijdsverbetering te laten zien van maar liefs 6 seconde. Yasmin was goed op dreef op de 100m rugslag en tikte 10 seconde sneller aan dan ooit te voren. En Servaas liet op de vrij zien dat zijn techniek vooruit was gegaan door 20 seconde van zijn persoonlijk record op de 200m vrije slag af te halen.

Dat er heel veel lekker eten klaar stond in het clubhuis kan ook een reden geweest zijn dat er zo hard is gezwommen. Iedereen had iets te eten of te drinken mee genomen en dit resulteerde in een gevarieerd diner waar zowel de kinderen als ouders gezellig aan deel hebben genomen.

Foto klein