Ensger en Floris Kotterink zijn met ingang van afgelopen zomer overgeschreven naar WVZ en komen van zwemvereniging EZC.
Beide talenten, Ensger geboren in 1994 en Floris geboren in 1998, hebben voorheen in Engeland gewoond. Na terugkomst in Nederland hebben zij twee seizoenen bij EZC gezwommen alvorens zij de overstap maakte naar WVZ. In diverse opzichten voor WVZ een goede keuze van deze getalenteerde zwemmers, niet alleen ten aanzien van de persoonlijke prestaties maar ook voor de verrichtingen in de verenigingscompetitie een aanwinst.

Ensger timmert al wat langer aan de weg en heeft inmiddels al wat nationale records verbroken, zelfs een record op naam van Pieter van den Hoogenband.
Een steeds sterker wordende Ensger zwom op 6 en 7 december 2007 tijdens de Dutch Open Swim Cup in Eindhoven het nationale record op de 200 mtr wisselslag in een uitstekende tijd van 2.22.32. Dit record wat al sinds 1991 op naam van Pieter van den Hoogenband stond verbeterde hij met 0.25 seconde.
In het zelfde weekend zwom hij op zijn favoriete afstanden de 100 en 200 vlinderslag nationale records. Met name op de 200 vlinderslag was de prestatie opmerkelijk omdat dit record al 21 jaar op naam van B. van Haandel stond en verbeterde deze tijd met bijna 1.5 seconde.
Ensger ging ook daarom met veel vertrouwen naar het NJK in Terneuzen van 25 januari tot en met 27 januari jl. Tijdens dit NJK won Ensger maar liefst 9 gouden medailles en zwom 4 kampioenschaprecords, een unicum in zijn leeftijdsklasse.
Door deze opmerkelijke prestaties heeft Ensger zich geplaatst voor de nationale jeugdploeg.

Van Floris kan zeker gezegd worden dat hij net zo getalenteerd is als zijn broer Ensger. Meer bijzonder is te noemen dat Floris evenals Ensger op de vlinderslag op nationaal niveau dit onderdeel zeer goed beheerst.
Op 1 juli 2007 mocht Floris op basis van zijn tijd gezwommen op de 50 mtr vlinderslag deelnemen aan het Nederlands kampioenschap voor minioren in Dordrecht, toen nog onder de vlag van EZC.
Voor de Nederlandse kampioenschappen minioren gezwommen op 16 en 17 februari jl. in Leiden had Floris zich geplaatst voor alle zwem onderdelen.
Op de 50 mtr vlinder, 100 mtr schoolslag en 100 mtr rugslag behaalde hij bronzen medailles. Op de 100 mtr wisselslag een zilveren medaille en 100 mtr vrijeslag een prachtige gouden medaille in een tijd van 1.10.35.