Zaterdag 29 oktober hebben WVZ-zwemmers deelgenomen aan een testmiddag voor het KNZB Plus Programma in het KNZB zwembad te Zeist.

Nurlaylah Kartosentiko, Jelsie van Ruijven, Irma van der Wulp, Dylan Jansen, Max Visser, Tygo van Hassel, Joost de Roy van Zuydewijn en Noah Legerstee waren uitgenodigd door de KNZB om mee te doen aan een testmoment om mogelijk toegelaten te worden tot het KNZB Plus Programma. Niet allleen WVZ was vertegenwoordigd maar ook zwemmers van andere zwemverenigingen waren hiervoor uitgenodigd. Zo waren Ivo Stolk, Megan de Hoog en Nikhom Westphal (alle drie lid van de Zeehond) en enkele dagen per week zwemmend bij het Talentcentrum van WVZ, ook uitgenodigd.

Na een korte introductie door de bondscoach Junioren/Jeugd Titus Mennen mochten de zwemmers eerst inzwemmen. Daarna was het tijd voor een zestal oefeningen, zoals o.a. een slagtechniek- en coördinatieoefening. Daarbij werden de zwemmers uiteraard beoordeeld door een aantal coaches. Het was een intensieve zwemmiddag. Over een aantal weken zullen de zwemmers vernemen of zij zijn geselecteerd voor het Plus Programma. Natuurlijk is het een eer om voor deze middag uitgenodigd te worden, dat is niet voor elke zwemmer weggelegd.

Wij wensen onze zwemmers veel succes!