Afgelopen zondag hebben  40 zwemmers meegedaan met de eerste vierkamp in het zwembad Kerkpolder in Delft. De wedstrijd werd door de trainers Richard de Lange, Rob Janssen en Liesbeth Zeiger geleid.

Raoul en Nordin mochten het spits afbijten met de 100 meter vrije slag, waarbij zij ook de enigen waren van WVZ. Ivar startte  met de 100 meter schoolslag, daarna mocht Jennate (een van de jongste zwemsters)  op de 200 meter schoolslag een mooie tijd neerzetten. In de volgende serie mochten Feija, Arina en Michelle dezelfde afstand zwemmen. Jasper, Max, Niels, Dylano en Tristan moesten vervolgens ook 200 schoolslag zwemmen.

Susanne, Eline, Daphne, Nicole, Esmee Breugen en Esmee v Geest kwamen uit op 100 meter rugslag waarbij WVZ hier ook een overheersende factor was bij dit onderdeel. De jongens Marvin, Dion, Martin, Bjarne, Arie, Joost, Steven, Thomas en Jasper  hebben dit ook gezwommen.

De meisjes mochten nu ook even bikkelen, want de 200 meter wisselslag stond op het programma voor Dina, Vera, Eline, Anouk, Lauren, Diana en Saskia. De jongens Tim, Daan, Rens en Ronald hebben het ook even zwaar gehad want zij hadden hetzelfde onderdeel.

20131020 Vierkamp Delft 03Nordin en Raoul hadden een 200 meter rugslag weer gezamenlijk in een serie tegen elkaar. Een spannende race met Nordin als winnaar in een tijd van 2:29:05.

Jordy en Ivar allebei de 200 vrije slag, Jordy in een tijd van 2:07:67 en Ivar in een tijd van  2:22:40.

De meisjes Nicole, Eline, Esmee, Esmee, en de jongens Marvin, Dion, Arie, Bjarne, Martin, Steven, Thomas, Jasper, Joost hebben allemaal de 200 meter vrije slag op het programma.

De jongens en meisjes moesten 100 meter rugslag. Jennate,  Michelle, Jasper, en Tristan had nog geen tijd staan en hier hebben zij een persoonlijke tijd neergezet. Feija, Noria, Arina, Niels, Dylano en Max hebben allemaal een mooie nieuwe tijd gezwommen!

Het programma voor de hekkensluiters Dina, Daphne, Lauren, Anouk, Diana, Saskia, Vera en de jongens Rens, Daan, Jordy, Ronald en Tim was de 50 meter vrije slag. Hier heeft Jordy een tijd van  26:93 de snelste tijd en van de meiden heeft Diana in een tijd van 29:85 de snelste tijd gezommen.

20131020 Vierkamp Delft 14

Er zijn veel persoonlijke tijden en een hoop pr’s behaald. Het was weer een mooie wedstrijd en de jongens en meiden zijn met goede resultaten weer naar huis teruggekeerd.

De gouden medaille winnaars zijn: Nordin 2x, Ivar, Dylano, Esmee 2x, Thomas 2x, Lauren, Ronald, Jordy 2x, Niels.

De zilveren medaille winnaars zijn: Raoul 2x, Niels, Saskia, Tim, Ivar, Noria, Dylano, Steven, Diana, Ronald.

De bronzen medaille winnaars zijn: Bjarne, Esmee, Jasper 2x, Vera 2x, Daan 2x.