De Jantje Beton Collecte is dit jaar in de week van 4 t/m 9 maart.

We collecteren in een gedeelte van Oosterheem en een klein stukje in Meerzicht (geen flatgebouwen). We lopen van 18.00 tot ong 20.00 uur. Er zijn 5 avonden en gemiddeld 8-10 collectanten per avond nodig. Ivm de leeftijd moeten er iedere avond volwassenen meelopen met de groep, dit kunnen ook onze senior zwemmers zijn. Op woensdag starten we om 16.30 uur in het clubhuis met het eten van pannenkoeken en gaan we om 17.15 uur richting Oosterheem om te collecteren. Wie wil dit organiseren en begeleiden? 

We vragen je om voor 1 maart 2012 je op te geven via susan.wedstrijdzwemmen@wvz.nl . Geef daarbij aan welke avond je voorkeur heeft en of er een volwassene mee kan lopen. Kom je woensdagavond, dan wil ik ook graag weten of je een pannenkoek mee eet in het clubhuis.

Wat wordt er met de opbrengst van de Jantje Beton Collecte gedaan? 

50% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar WVZ waar we het kunnen gebruiken voor leuke activiteiten of apparatuur tbv de wedstrijdzwemmers. De overige 50% gaat naar Jantje Beton die het geld besteed aan projecten voor kinderen en jongeren in Nederland, die een helpende hand extra hard nodig hebben. Zo komt 100% van de opbrengst ten goede aan kinderen. Ook vorig jaar hebben we gezien dat 1 week goed collecteren meer opleverde dan allerlei kleine acties.

Wij gaan er van uit dat deze actie door de hele ploeg wordt gedragen en dat er dus genoeg collectanten zich aanmelden!

Namens de activiteiten commissie,
Susan Breugem