Op zondag 15 juni werd het tweede deel van de regio minioren finales gezwommen. Ook vandaag was het weer erg gezellig in de groep van WVZ. Er werd lekker gekletst en spelletjes gedaan om het wachten wat leuker te maken. Met de wedstrijd van gisteren nog in de benen werden er wel wat minder persoonlijke records gezwommen, maar dat mocht de pret niet drukken. 

Vandaag gingen de allerkleinste meisjes als eerste van start. Zij zwommen de 50m vlinder en het was wederom nieuwkomer Nurlaylah die een dik pr zwom van 9 sec. Ook een klein pr voor Iris op deze afstand

Bij de minioren 6 jongens was het Niels die 3 sec van zijn tijd afzwom op de 100 vlinder Ook Rick, die als reserve toch mocht zwemmen, haalde 6 sec van zijn tijd af.

De minioren 4 jongens zwommen vervolgens de 100m rugslag en dat leverde een klein pr op voor Jasper. Nieuwkomer Daniel liet zien dat hij het naar zijn zin heeft bij ons en zwom maar liefst 7 sec van zijn tijd af.

Alina ,die heel lang moest wachten totdat ze de 100 schoolslag mocht zwemmen werd beloond met een pr van 8 sec. Ook Tristan en Max zwommen deze afstand en voor Tristan was het een goed weekend want hij verbeterde zich op alles. De 100m schoolslag was goed voor een pr van 4sec. Max, die last van zijn been had zwom toch een pr van 2 sec. Goed gedaan!

De 100m wisselslag werd goed gezwommen door onze Iris en Leverne. In de trainingen werd er hard gewerkt aan de keerpunten van deze afstand en het is dan fijn om te zien dat dit beloond wordt. Iris zwom maar liefst 10 sec van haar tijd af en Leverne had een pr van 5sec. Op deze afstand verbeterde Jasper ook zijn tijd met 4sec.

De dag werd afgesloten met de 200m wisselslag voor de oudste jongens. Voor Luc, die als reserve toch deze afstand mocht zwemmen, leverde dat een pr op van 7 sec.

Wij kijken terug op een heel leuk weekend met veel gezelligheid, mooie pr’s en bovenal een goede teamspirit.

  20140615 regio minioren 2