Na een lange voorbereiding van spandoeken maken en 2 yells oefenen was het dan eindelijk zo ver: De Regio Minioren Clubmeet! 

WVZ was er meer dan klaar voor. Helaas gooide een griepje voor 2 zwemmers nog op het laatste moment roet in het eten. Beterschap Puck & Andrew! Jennate Elouagh moest daardoor invallen in de estafette, wat ze voortreffelijk deed. 

Het was de eerste keer dat na de herindeling van de verschillende kringen een Regio Clubmeet werd georganiseerd. Dat resulteerde in twee Clubmeets voor Regio West. Eentje in Dordrecht en de andere in Alphen aan de Rijn. In Alphen aan de Rijn kwamen 17 teams van 13 verenigingen aan de start. Bij zo’n groot evenement wisten we dat het heel moeilijk zou worden om kans te maken op een plaatsje in de landelijke Clubmeet. Dat was dan ook niet meer het doel.

Met een geweldige teamspirit heeft ons team het uiterste uit zich zelf gehaald. Er zijn maar liefst 27 persoonlijke records gezwommen, geen diskwalificaties, ontzettend veel 4e en 5e plaatsen, 2 persoonlijke medailles behaald en een gouden medaille voor het estafette team van de jongens minioren 6. Een fantastisch resultaat!

Wij bedanken alle ouders en speciaal Wouter Arnoldus voor de hulp en ondersteuning.

Wij voelden ons, samen met jullie, een hecht team die in de uiteindelijke eindstand van deze wedstrijd een mooie 4e plaats wist te bemachtigen. Helaas was dit niet voldoende voor plaatsing in de landelijke Minioren Club Meet.

De foto’s staan hier.