De laatste zwemtraining wedstrijdzwemmen van dit seizoen is op vrijdag 19 juli. 

Volgens traditie is er de laatste zondag training (14 juli) gelegenheid tot vrij zwemmen. Door de wijzigingen in de Zoetermeerse baden is dit helaas wel in een andere vorm dan andere jaren. Het vrij zwemmen is van 8.00-9.00 uur in De Veur voor al onze wedstrijdzwemmers, ouders, broers en zussen (kinderen zonder diploma alleen onder toezicht en op verantwoording van een ouder). Degenen die op zondag in Het Keerpunt trainen, kunnen kiezen tussen vrij zwemmen in De Veur of trainen in Het Keerpunt. Na afloop van het vrij zwemmen is er in het clubhuis wat te drinken met wat lekkers. Een lekker ontbijt met pannekoeken is een mooie afsluiting maar wie gaat deze voor ons bakken? Graag aanmelden bij susan.wedstrijdzwemmen@wvz.nl voor woensdag 10 juli 2013 of je komt ontbijten en hoeveel pannekoeken je gaat bakken.

In de vakantie worden de groepen weer opnieuw ingedeeld; zodra de indeling gereed is, wordt deze aan de leden gemaild. Het maken van de indeling is altijd een behoorlijke klus; het is daarom niet mogelijk op voorhand rekening te houden met voorkeuren qua dagen of tijden. Na het ontvangen van de indeling kunnen eventuele knelpunten worden gemeld, waarna wordt bekeken of er een alternatief mogelijk is.

We starten het seizoen met een seizoensopening; datum onder voorbehoud: zondag 1 september; zet die alvast in je agenda!

De eerste reguliere training van het nieuwe seizoen is op maandag 2 september 2013. In de laatste vakantieweek zal het voor junioren en ouder weer mogelijk zijn om in de ochtend al 1 of enkele trainingen te volgen; houd voor informatie daarover de WVZ-site in de gaten.

Wij wensen iedereen alvast een fijne zomervakantie,
het trainers team van WVZ