Zoals gisteren al aangekondigd stond vanmorgen de beestentraining op het programma. Bijna iedereen, tot aan de allerjongsten toe, heeft deze training uitgezwommen.

Na deze training was in verband met het weer het schema voor de dag wat aangepast. Eerst hebben de zwemmers nog tijd gekregen om hun schilden af te maken (zie fotoboek), zodat ze deze in de avond konden presenteren. Daarna vertrokken we met de bus naar het visserijmuseum en als afsluiter van de middag zijn we nog gaan bowlen. Bij het bowlen was de hoogste gemiddelde score bij de zwemmesr 97,6 punten en bij de leiding 128,3 punten. De gemiddelde punten van het bowlen per weekgroep tellen weer mee voor het puntenklassement over de week.

Omdat we op woensdagavond geen grote zaal tot onze beschikking hebben, is besloten om de bonte avond vandaag te houden. Hier moest iedere groep een aantal behendigheids, raad en geheugen spelletjes doen voor het puntenklassement. Carla vertelde o.a. een leuk verhaal op rijm, waar de één kind per groep later op de avond de genoemde namen in het verhaal moest opschrijven. Bij Liesbeth moest een moordraadsel worden uitgebeeld en door de groep geraden en bij Richard de Lange moest er gedanst worden. Het was weer een geslaagde bonte avond, maar morgenochtend is er weer gewoon training.