Op de Dertiende Speedo SportEmotion Jaargangfinale op 3 juli 2011 in Dordecht, de laatste wedstrijd van het seizoen, zijn er weer veel medailles bij elkaar gezwommen en zijn er weer vele PR’s verbeterd. Deze wedstrijd biedt de jongste lichting zwemmers de gelegenheid het seizoen af te sluiten op de 50 meterbaan en geldt als zodanig als een officieus NK.

De meest succesvolle zwemster was Claire Verkijk met 3 gouden plakken op de 200 wissel, 100 vrij en 50 vlinder. Zij haalde ook nog een zilveren medaille op 100 rug.

Inge Vieveen haalde een overtuigende gouden medaille op de 100 schoolslag. Ook haalde zij zilveren medailles op de 200 wissel en 100 vrij. Op de 50 vlinder zwom ze naar een bronzen plak.

Speedo Jaargangfinale 2011

 

Jasmijn Boon zwom naar 2 bronzen plakken, en dat was gezien de tegenstand erg goed te noemen. Brons haalde zij op de 200 wissel en de 100 rug. Er werden ook heel veel PR-en gezwommen, alhoewel dat in een 50 meter bad soms lastig te vergelijken is met een 25 bad. Alle zwemmers en trainers/ploegleiding konden zeer tevreden terugkijken op een hele goede dag, die nog gezellig werd afgesloten met een hapje eten in Dordrecht.

 

Speedo Jaargangfinale 2011

Op de foto de volledige ploeg, bestaande uit:

Lauren van IJll, Jasmijn Boon, Claire Verkijk, Inge Vieveen, Matthijs Arnoldus, Bernard Rivard, Joost de Roy van Zuydewijn, Bjarne van Straaten, Thomas Jansen en Jasper Breugem. Trainers/ploegleiding: Karin van Straaten, Monika Heinsbroek, Liesbeth Zeiger en Frank Vieveen.

 

De uitslagen zijn hier te vinden.

Foto’s staan hier.