WVZ Schoonspringen, eerste Breedtesport wedstrijd.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. WVZ Schoonspringen, eerste Breedtesport...

Afgelopen zondag, 18 oktober, hebben de schoonspringers(sters) van WVZ meegedaan aan de eerste wedstrijd van de KNZB Breedtesportcompetitie in zwembad De Veur in Zoetermeer. Het was een groot succes dankzij de inzet van de schoonspringers die meededen aan de wedstrijd en natuurlijk niet te vergeten de trainster Colinda Bal. De schoonspringers hebben alvast in deze eerste wedstrijd, waarvan er nog 3 zullen volgen, de eerste medailles binnengehaald . Twaalf schoonspringers(sters) van WVZ waren bij deze wedstrijd van de partij en twee ervan hebben een plaats weten te bemachtigen op het erepodium.

Bij de categorie E ( 9 jaar en jonger), waar de groep ook het grootst was met 24 deelnemers, kwamen de meeste springers uit voor WVZ, voor sommige springers was het de eerste kennismaking met de Breedtesport en zij hebben het allemaal goed gedaan. Nikita Feijtel behaalde een keurige 4de plaats, Esmee Dekker een 8ste plaats, Lindsey van Krieken een 14de plaats, Arjen van Ettinger een 16de plaats, Mika Steven een 17de plaats, Michelle Druif een 18de plaats, Noah de Barba een 19de plaats en Lucas Kindt een 23ste plaats.

In de categorie D (10 en 11 jaar) behaalde Rianne van Ettinger een 6de plaats zij was de enige deelnemer van WVZ in deze klasse. In de categorie C (12 en 13 jaar) werd de eerste medaille binnengehaald. Sacha Rooss behaalde een 1ste plaats dus een Gouden medaille, in deze zelfde groep behaalde Fabrizio Ledda een 5de plaats.

In de caterogie B (14 en 15 jaar) werd de tweede medaille behaald door Twan Wijn, hij behaalde een 3de plaats en werd beloond met een Bronzen Medaille. In het algemeen klassement van de verenigingen staat WVZ nu door deze resultaten op een 3de Plaats. Wij willen iedereen feliciteren met de behaalde resultaten en gaan voor de volgende wedstrijd op 21 November naar het “Pieter van den Hoogenband” zwemstadion in Eindhoven .Wil je het ook een keer proberen “Schoonspringen” bij WVZ, dat kan iedere eerste zondag van de maand, geeft je dan op via secretaris.schoonspringen@wvz.nl