4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Springers WVZ behalen goede...

Nikita Feijtel (meisjes-D) en Sacha Roos (meisjes-B) van WVZ Zoetermeer hebben van 8 juni t/m 10 juni meegedaan aan het Nederlands Junioren Kampioenschappen Schoonspringen “NJK” van de KNZB in het nieuwe zwembad “Amerena” in Amersfoort. Vrijdagavond was het voor Nikita haar eerste wedstrijd op de 1m plank, na een spannende wedstrijd behaalde zij daar de 6de plaats. Zaterdag werd er gesprongen van de 3m plank en veroverde Nikita de Zilveren Medaille door de 2de plaats te veroveren, dat was echt super gedaan van haar.

Voor Sacha Roos begon zaterdag haar wedstrijd op de 1m plank, deze bestond uit twee wedstrijden, een voorronde- en een finalewedstrijd. De springers die bij de eerste zes plaatsen eindigde tijdens de voorronde wedstrijd, plaatsen zich voor de finalewedstrijd. Tijdens de voorronde sprongen de springers 9 verschillende sprongen uit verschillende richtingen. Sacha behaalde tijdens de voorronde een 5de plaats. Tijdens de finalewedstrijd waar de springers 4 vrije sprongen lieten zien, kon Sacha zich niet verbeteren en behaalde een 6de plaats.

Zondag was de wedstrijd op de 3 meter plank voor de springers, die ook bestond uit een voorronde- en een finalewedstrijd. Sacha behaalde in de voorronde een 4de plaats. In de finalewedstrijd kon Sacha zich niet verbeteren en behaalde op de 5de plaats. Nikita en Sacha hebben op alle onderdelen tijdens het “Nederlands Junioren Kampioenschap” een goede prestatie neergezet.