4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Schoonspringers WVZ springen goed...

Zondag 12-januari vond er in het Zwembad ´De Wisselaar` te Breda de Open- en Brabantse Kampioenschappen 1- en 3 meter plank plaats. WVZ deed mee met zes springers, die zich goed staande konden houden tussen de vele deelnemers van deze wedstrijd en haalde goede resultaten. In het ochtendprogramma werden eerst de wedstrijden op de 1 meter plank gehouden. In de klasse E-meisjes werd de 4de plaats behaald door Sureka Bierman Kerklaan. In de klasse C-meisjes behaalde Aiden Wallegie een Bronzen Medaille met een mooie 3de plaats, in dezelfde klasse behaalde Selina Hülters een 5de plaats en Kyra van der Meer een 10de plaats. In de klasse-B-meisjes, behaalde Lindsey van krieken een keurige 4de plaats. Bij laatste wedstrijd op de 1 meter plank Dames Masters gehaalde Annemarijn Bal een Gouden Medaille door de 1ste plaats te veroveren.

In het middagprogramma werden de verschillende wedstrijden van de 3-meter plank gesprongen, ook daar werden medailles binnen gehaald. In de klasse-E-meisjes werd de 3de plaats behaald door Sureka Bierman Kerklaan. In de klasse-C-meisjes behaalde Selina Hülters de 1ste plaats dus een Gouden medaille en werd Aiden Wallegie beloond met het Brons door de derde plaats te behalen, Kyra van der Meer behaalde in deze klasse de 10de plaats. In de klasse B-Meisjes behaalde Lindsey van Krieken net het podium niet, zij behaalde een 4de plaats. De laatste medaille voor WVZ werd binnen gehaald door Annemarijn Bal, een Gouden medaille door de eerste plaats te veroveren bij de Dames Masters. De springers van WVZ konden met een heel goed gevoel terugkijken op een hele mooie en goed gesprongen wedstijd.