Schoonspringers WVZ behalen goed resultaat in Amsterdam tijdens 3de Breedtesport wedstrijd.

7. Schoonspringers WVZ behalen goed...

Afgelopen Zondag 24 januari 2016 vond er in het Sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vier KNZB breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueel klassement. Aan deze landelijke KNZB breedtesportcompetitie deden in totaal 7 schoonspringers mee van WVZ, die uitkwamen in twee verschillende Categorieën. In de Categorie-E behaalde Nikita Feijtel een eerste plaats en veroverde de Gouden Medaille met een punten totaal van 130 punten, zij staat in het individuele klassement na drie wedstrijden op de eerste plaats, Lindsey van Krieken behaalde een zevende plaats met 120.5 punten zij staat nu in het individuele klassement op de vierde plaats, Esmee Dekker werd achtste met 118.5 punten en is hiermee derde in het individuele klassement, voor deze springsters wordt de vierde en laatste wedstrijd een spannende strijd om hoog in het klassement te blijven. Michelle Druif behaalde met 116 punten een tiende plaats, Mika Steven een dertiende plaats met108,5 punten en Arjen van Ettinger een veertiende plaats met 106.5 punten, ook deze springers staat er goed bij in het individuele klassement.

In de Categorie-D behaalde Rianne van Ettinger een vijfde plaats met een punten totaal van 119 punten, Rianne staat in het individuele klassement ook op de vijfde plaats en kan met een goed resultaat in de laatste wedstrijd nog bij de eerste drie plaatsen komen.

In het verenigingsklassement zijn er weer mooie punten behaald en staat WVZ op een keurige vijfde plaats met een punten totaal van 141 punten. De laatste wedstrijd van deze breedtesport competitie wordt op 13 maart in Den-Helder gehouden en wordt het een spannende strijd om bij de eerste drie plaatsen te eindigen in het individuele klassement.