Schoonspringers WVZ behalen goed resultaat bij derde breedtesport wedstrijd in Amsterdam.

7. Schoonspringers WVZ behalen goed...

Afgelopen Zondag 16 januari vond er in het Sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vier  KNZB breedtesportcompetitie 2010-2011 plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueel klassement. In Amsterdam deden in totaal negen Zoetermeerse springsters  mee die uitkwamen voor o.a WVZ Zoetermeer en PSV Eindhoven.

In de categorie E (9 jaar en jonger) deden de volgende vijf springsters van WVZ mee, Marjet Praasterink behaalde een 4de plaats met punten totaal van 125, zij staat in het individuele klassement nu op de derde plaats. Fianne Gruppen werd 14de  met 109.5 punten, Guurtje Praasterink werd 18de met 106.5 punten, Zahara Hasan werd 19de met 105 punten en Monique Oudshoorn werd 21ste met 102 punten.

Annemarijn Bal van WVZ behaalde in de categorie D (10 en 11 jaar) een gouden medaille met punten totaal van 144, zij staat in het individuele klassement nu op de eerste plaats. Maaike Kemps behaalde in dezelfde klasse een zilveren medaille met een totaal van 131 punten en staat in het individuele klassement op een derde plaats.

Tim Ruizenaar die uitkwam voor PSV, behaalde in de categorie Niveau 1-2 een mooie 4de plaats met een totaal van 124 punten en staat hiermee in het individuele klassement nu op de 3de plaats. Babet Ruizenaar die ook uitkwam voor PSV, behaalde in dezelfde categorie 6de plaats met een totaal van 122 punten, zij staat in het individuele klassement nu op de 6de plaats.

Zondag 13 februari wordt de laatste wedstrijd in Amersfoort gehouden en wordt het reuze spannend voor hun om allemaal zo hoog mogelijk in het individuele klassement te eindigen, de beste drie wedstrijden worden namelijk bij elkaar op geteld. In het verenigingsklassement staat WVZ door deze resultaten op een keurige vierde plaats daarmee is het verschil met de nummer drie minimaal en wordt er 13 februari zeker om de derde plaats gestreden.