Schoonspringers WVZ, 2x Goud 2x brons, bij Combi-joker wedstrijd.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Schoonspringers WVZ, 2x Goud...

Zondag in Zoetermeer de jaarlijkse Combi-Joker wedstrijden van de Regio West KNZB gehouden. Van de afdeling schoonspringen WVZ deden maar liefs 11 springers mee in vier verschillende klasse. De Combi-joker wedstrijd is een wedstrijd waarin een aantal sprongen door de springers uitgevoerd wordt van zowel de 1-meter plank als de 3-meter plank, waarbij op de beste uitgevoerde sprong een joker gezet wordt zodat deze in de uitslag dubbel telt. De wedstrijd begon met de beginners groep meisjes ” E” daar werd een 6deplaats behaald door Nena van Leeuwen en een 8ste plaats voor Christina Kempe wat voor hun beide een goed resultaat was als je pas twee weken mee traint bij het Schoonspringen. In de tweede wedstrijd, de beginners groep meisjes C/D werd een keurige 4deplaats behaald door Chinouk Bollen. Bij de derde wedstrijd, de wedstrijdspringers meisjes C/D werd de eerste Gouden medaille binnen gehaald door Sacha Roos met het veroveren van de 1ste plaats, een 3de plaats dus de Bronzenmedaille was er voor Fianne Gruppen, 4de werd Dionne Dols en er was een 7de plaats voor Rianne van Ettinger. Bij de wedstrijdspringers jongens “C” werd ook een Bronzen Medaille binnen gehaald door Twan Wijn met het behalen van een 3de plaats, Fabrizio Ledda behaalde hier een 5de plaats. Bij de wedstrijdspringers meisjes A/B werd de tweede Gouden medaille binnengehaald door Annemarijn Bal die in deze categorie een 1ste plaats veroverde, Maaike Kemps miste net het podium, maar haalde toch een verdienstelijke 4de plaats. De springers van WVZ gaan met dit resultaat met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd toe in Luxemburg.

Combi joker 2014 dc 0928 320x200 Combi joker 2014 dc 916 320x200