Regio-kampioenschap en 4e Breedtesport wedstrijd Schoonspringers WVZ

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Regio-kampioenschap en 4e Breedtesport...

Schoonspringer(sters) van de afd. Schoonspringen WVZ hebben op zondag 12 februari ’17 meegedaan aan het Regio-Kampioenschappen KNZB Regio West en zondag 19 februari ’17   aan de 4de Breedtesportwedstrijd KNZB en hebben op beide wedstrijden div. Medailles behaald. Bij de Regio kampioenschappen 1- en 3 meter plank in het Hofbad te Den-Haag, werd Rianne van Ettinger bij de meisjes-C op de 3 meter plank Regio Kampioen en bij de 1 meter plank behaalde zijn een 3de plaats. Bij de meisjes-D behaalde Nikita Feijtel op de 1 meter plank een 2de plaats en op de 3 meter plank een 3de plaats in deze zelfde op de 1 meter plank behaalde Esmee Dekker een 5de plaats en Lindsey van Krieken een 7de plaats. Bij de meisjes-B werden ook Medailles behaald op zowel de 1- als de 3 meter plank, Sacha Roos behaalde op beide planken een 2de plaats. De laatste medailles werden behaald in de groepen Meisjes- en Jongens-A. Maaike Kemps behaalde op zowel de 1 meter als de 3 meter plank een 3de plaats. Twan Wijn behaalde op zowel de 1 meter als de 3 meter plank een 2de plaats.

Bij de 4de Breedtesportwedstrijd met veel nieuw geleerde sprongen was het super spannend. Er werd gesprongen in zwembad de Veur te Zoetermeer en de resultaten waren boven verwachting goed door de WVZ springers. In de categorie-E behaalde Nikita Feijtel een Gouden Medaille door de 1ste plaats te veroveren, in deze zelfde klasse behaalde Michelle druif een 6de plaats, Esmee Dekker een 9de plaats, de 10de plaats was voor Arjen van Ettinger en Mika Steven behaalde een 12de plaats.

In de Categorie-D, behaalde Lindsey van Krieken de Bronzen Medaille door een 3e plaats te veroveren, Noah de Barba behaalde in deze categorie een 9de plaats. Ook in de categorie C werd er een Medaille behaald, Rianne van Ettinger behaalde de Zilveren Medaille door behaalde 2de plaats, Lars behaalde een 6de plaats.

In de Categorie-A werd door Chiara Ledda een mooie 3de plaats behaald en dus de Bronzen Medaille. In het verenigingsklassement hebben de springers van WVZ hele goede zaken gedaan en is de 3de plaats bij de laatste wedstrijd in Den-Helder goed te verdedigen en hopen dat wij deze kunnen behouden. Voor ons als kleine schoonspring afdeling van WVZ is dit een super resultaat en zijn dan ook trots op onze springers dat zij hun techniek zo goed op de breedtesport-wedstrijden laten zien. Op naar de finale !