Afgelopen zaterdag werd er een spectaculaire Sinterklaas-Schoonspringwedstrijd in het zwembad Merwestein te Nieuwegein gehouden. Tijdens deze wedstrijd mochten de jongste schoonspringertjes meedoen in twee verschillende niveaus.

Uiteraard was WVZ ook van de partij en lieten de springers zich van de goede kant zien met prachtige sprongen. In de E-klasse voor meisjes behaalde Nikita Feijtel de Gouden medaille door een 1ste plaats te behalen, in diezelfde klasse was er een 9de plaats voor Michelle Druif en een 12de plaats voor Esmee Dekker wat een heel goed resultaat is in een groep van 21 springers. In de E-klasse voor de jongens haalde Arjen van Ettinger net het podium niet, hij behaalde een 4de plaats.

In de D-klasse voor meisjes behaalde Lindsey van Krieken een 9de plaats en bij de D-klasse voor jongens werd de tweede medaille voor WVZ binnen gehaald, Noah de Barba veroverde een 3de plaats er werd beloond met de Bronzen medaille.

Er werd deze dag ook nog gestreden om de prijs voor teams, WVZ deed mee met twee teams. Team 1 bestaande uit: Nikita, Arjen en Esmee behaalde de 3de prijs, Team 2 bestaande uit: Lindsey, Lucas en Michelle behaalde een 10de Plaats. Voor iedere deelnemer was er na de wedstrijd een Certificaat plus een cadeautje van de Sint.