De eerste kennismakingscursus/schoolsportcursus Schoonspringen is onlangs afgerond.  De bedoeling van deze cursus was om de deelnemers kennis te laten maken met het Schoonspringen bij WVZ op zondagmiddag in Zwembad “De Veur”.

Tijdens de 3 zwembadtrainingen zijn door de deelnemers sprongen gemaakt van de kant, de minitrampoline, de 1-meter plank en de 3-meter plank.

Ook dit jaar is de eerste cursus weer een succes geweest een aantal deelnemers vonden het zo leuk dat zij waarschijnlijk lid gaan worden en op zondag mee gaan trainen. De volgende kinderen hebben afgelopen zondag 26 september het deelname certificaat gehaald:

Mike  van Haagen, Tim Heemskerk, Tess Hartsuiker, Marijn Kalkwijk, Rick Schoonmaker, Inge van der Deure en Marit Volders.

Heb je dit ook wel eens willen doen en kon je niet mee doen met deze cursus, kom dan eens kijken op Zondagmiddag om vijf uur in het Zwembad “De Veur” in de wijk Rokkeveen en wil je een keer mee doen geeft je dan op via het volgende E-mail adres: secretaris.schoonspringen@wvz.nl