Internationale wedstrijd schoonspringen in Luxemburg

5. Schoonspringen
  6. /
  7. Internationale wedstrijd schoonspringen in...

Wedstrijd Schoonspringen 7 en 8 mei in Luxemburg

Een heel Schoonspring weekend in Luxemburg, van WVZ deden er 6 springers mee aan deze Internationale wedstrijd. Gezamenlijk met PSV uit Eindhoven verbleven wij op een camping dichtbij de stad Luxemburg wat tot laat in de avond veel gezelligheid gaf.

Vanaf vrijdag was trainen voor de wedstrijden van zaterdag en zondag.

Zaterdag 7 mei deden alle springers mee aan de wedstrijd in hun eigen leeftijdscategorie van de 1 meter plank. In de jongste categorie meisjes “E” behaalde Guurtje Praasterink een 2de plaats en Fianne Gruppen een 8ste plaats. In de categorie meisjes “D” behaalde Maaike Kemps een 3de plaats en in de zelfde categorie behaalde Zahara Hasan een 10de plaats en Marjet Praasterink een 11de plaats. In de categorie “C” behaalde Annemarijn Bal een 8ste plaats. Laat in de middag gingen weer richting camping en was er daar veel te vieren.

Zondag 8 mei “Moederdag” ging de wedstrijd al vroeg van start na het trainen in de ochtend begon de wedstrijd vanaf de 3 meter plank. In de jongste categorie meisjes “E” werd er gelijk al goede resultaten door de springsters behaald, er was een 2de plaats voor Guurtje Praasterink en een 3de plaats voor Fianne Gruppen. In de categorie meisjes “D” werd door Maaike Kemps een 3de plaats behaald en werd een 5de plaats behaald door Marjet Praasterink. In de categorie meisjes “C” behaalde Annemarijn Bal een 6de plaats.

Allemaal heel goed gedaan en speciaal gefeliciteerd voor de medaille winnaars, in totaal zijn er door de springers van WVZ wel 5 medailles uit Luxemburg meegenomen naar Nederland wat voor een Internationale wedstrijd een heel goed resultaat is.