4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Goede resultaten voor WVZ...

In het weekend van 27-mei t/m 29 mei 2016 werden in het “Pieter van den Hoogenband zwemstadion”in Eindhoven  de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Schoonspringen gehouden. Van de afd. Schoonspringen WVZ deden er vier springers  mee en kwamen zij uit op de 1- en de 3 meter plank.

Twan Wijn was de eerste springer die vrijdagavond al in actie kwam op de 1 meter plank jongens-B, hij behaalde een mooie vierde plaats , helaas net naast het podium. Zaterdag kwamen alle springers van WVZ in actie, Sacha Roos behaalde op de 3 meter plank meisjes-C een verdiende zesde plaats, Twan wijn werd ook op de 3 meter plank jongens-B  vierde, Annemarijn Bal werd  vijfde plaats en Maaike Kemps behaalde een achtste plaats op de 1 meter plank bij de meisjes-A .

Zondag bij de laatste dag van het NJK, behaalde Sacha Roos op de 1 meter plank de zesde plaats, de laatste wedstrijd voor de springers van WVZ was de wedstrijd op de 3 meter plank voor de meisjes-A. Annemarijn Bal behaalde een goede derde plaats en werd de Bronzen Medaille omgehangen, Maaike Kemps behaalde een zevende plaats.

Voor de springers in dit kampioenschap een wedstrijd met ups en downs, maar ook met mooie sprongen, de springers kunnen met een goed gevoel op naar volgend jaar.