Goed resultaat voor WVZ schoonspringen in de Finale Breedtesport competitie.

4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. Goed resultaat voor WVZ...

Afgelopen zondag 13 maart 2016 vond er in het “Aquacentrum Den-Helder” in Den-Helder de Finale KNZB Breedtesport wedstrijd Schoonspringen plaats waarbij de springers van WVZ zich weer van de goede kant lieten zien. In deze competitie wedstrijd die bestaat uit het springen van vier verschillende wedstrijden wordt aan het eind van de competitie bepaald wie de Breedtesport Kampioen wordt en welke vereniging de verenigingscompetitie wint. Ook bij deze finale wedstrijd werden door de springers van WVZ weer goede resultaten geboekt. In de categorie-D (10 en 11 jaar) werd de 3de plaats dus een Bronzen medaille behaald door Rianne van Ettinger, in het eindklassement over vier wedstrijden behaalde Rianne een mooie vijfde plaats. In de categorie-E (9 jaar en jonger) behaalde Nikita Feijtel een 3 de plaats en werd beloond met een Bronzen Medaille, Lindsey van Krieken behaalde een 6de plaats, Esmee Dekker behaalde een 7de de plaats, Michelle Druif een 8ste plaats, Mika Steven een 12de plaats en Arjen van Ettinger een 14de plaats.

In het eindklassement van deze categorie behaalde Nikita Feijtel na vier wedstrijden een keurige 2de de plaats en veroverde hiermee het Zilver, Esmee dekker eindigde op een 7de plaats, Lindsey van Krieken de 8ste plaats, Michelle Druif een 10 de plaats, Arjen van Ettinger een 11 de plaats en Mika Steven een 12 de plaats. In het verenigingsklassement eindigde WVZ dit jaar op een vijfde plaats. Volgend jaar in Oktober start er weer een nieuwe competitie en gaan deze jonge springers trainen om een nog beter resultaat te behalen.

SchSpr 13032016 22 4e BrSp Prijzen 320x200