Zondag 9 oktober begon het nieuwe wedstrijd seizoen voor de schoonspringers van WVZ. Na een maand van hard trainen werd er door 11 springers(sters) meegedaan aan de beginners- en ervaringswedstrijd 1 meter plank schoonspringen “Regio West” in zwembad “De Waterthor” te Den- Haag. Door de springers werden er gelijk al in totaal 8 medailles meegenomen naar Zoetermeer.

De dag begon met de wedstrijd meisjes en jongens A/B voor zowel beginners als wedstrijdspringers, Bij de wedstrijdspringers behaalde Annemarijn Bal bij de meisjes A/B een Gouden Medaille, bij de jongens A/B behaalde Twan Wijn een goede tweede plaats en werd de Zilveren Medaille omgehangen. In de beginnersgroep voor de meisjes A/B werd gelijk de derde Medaille binnen gehaald, Chiara Ledda behaalde een Gouden Medaille.

In de groep beginners jongens E werden door de springer ook Medailles behaald, Arjen van Ettinger behaalde een Gouden Medaille door de eerste plaats te veroveren en de tweede plaats dus een Zilveren Medaille was voor Mika Steven. Daarna kwamen de meisjes en de jongens C/D beginners , Lindsey van Krieken behaalde een mooie vijfde plaats, wat een goed resultaat was voor de eerste wedstrijd in deze groep. Bij de jongens C/D werd het aantal Medailles voor WVZ weer verhoogd, Lars behaalde in zijn eerste wedstrijd een tweede plaats, goed voor de Zilveren Medaille, de derde plaats werd opgeëist door Noah de Barba die de Bronzen Medaille in ontvangst nam, ook voor hem was het zijn eerste wedstrijd.

De laatste wedstrijd voor de springers van WVZ was de wedstrijd voor de wedstrijdspringers meisjes C. In deze wedstrijd werd de laatste Medaille behaald, een Zilveren Medaille werd behaald door Sacha Roos met een tweede plaats, Rianne van Ettinger behaalde een keurige vijfde plaats en voor Nikita Feijtel was het haar eerste wedstrijd als jongste in deze serie en zij behaalde een keurige zevende plaats. Door alle springers werd op deze dag een goed resultaat neergezet en gingen trots terug naar Zoetermeer. De volgende wedstrijd is de eerste Breedtesport wedstrijd KNZB in de Veur te Zoetermeer op 30 oktober, waar de springers(sters) uit heel Nederland aan mee zullen doen.