Afgelopen zondag hebben de schoonspringers van WVZ het seizoen afgesloten in zwembad “De Veur” met de jaarlijkse clubkampioenschappen. Er werd gesprongen in vier verschillende groepen van zowel de 1-meter alsde 3-meter plank, de kant en oefeningen op de mat.

Bij de eerste groep de beginners meisjes werd de 1ste plaats behaald door Esmee Dekker met een score van 105 punten, 2de plaats was voor Lindsey van Krieken met een score van 101.5 punten en de 3de plaats was voor Michelle Druif met 101 punten.

Bij de groep beginners jongens werd de 1ste plaats behaald door Lucas Kindt met een score van 97 punten en was de 2de plaats voor Rusen Gozotok met 91 punten.

In de tweede groep de gevorderden meisjes werd de 1ste plaats behaald door Nikita Feijtel met een score van 108 punten. Bij de gevorderden jongens werd de 1ste plaats behaald door Mika Steven met een score totaal van 90.5 punten en was de 2de plaats voor Arjen van Ettinger met een score van 87.5 punten.

In de derde groep de Wedstrijdgroep Jeugd werd de 1ste plaats behaald door Sacha Roos met een score van 101 punten en was de 2de plaats voor Rianne van Ettinger met een score van 97.5 punten. Bij de jongens behaalde Fabrizio Ledda een 1ste plaats met een score van 102 punten de 2de plaats was voor Twan Wijn met een score van 101 punten.

In de laatste groep de wedstrijdspringers meisjes behaalde Annemarijn Bal de 1ste plaats met een score van 107 punten.

Na deze wedstrijd werd ook de winnaar van de Doelstellingen door de trainster Colinda Bal bekend gemaakt deze wisselbeker werd dit jaar gewonnen door Twan wijn. Na de prijsuitreiking werd het seizoen afgesloten met een heerlijke BBQ voor de springers en Ouders, voor de springers van WVZ was het een geslaagd seizoen waar veel persoonlijke verbeteringen behaald werd.