Zondag 2 juli 2017 hebben de schoonspringers van WVZ het seizoen afgesloten met de jaarlijkse clubkampioenschappen in zwembad “De Veur”. In deze wedstrijd werd er gesprongen in vier verschillende groepen van zowel de 1-meter als de 3-meter plank, kant en oefeningen op de mat.

De groep beginners bestond dit jaar uit twee Springsters die minder dat drie jaar lid zijn WVZ Schoonspringen en de 1ste plaats werd behaald door Selina Hulters met een score van 111 punten de 2de plaats werd behaald door Faye Thijsse met een score van 99,5 punten.

Bij de groep gevorderden meisjes werd de 1ste plaats behaald door Nikita Feijtel met een score van 115 punten, een 2de plaats was ervoor Esmee Dekker met een score van 113 punten, de 3de plaats met 104 punten werd behaald door Lindsey van Krieken en Michelle Druif behaalde de 4de plaats met een score van 94,5 punten. In de groep gevorderden jongens werd de 1ste plaats behaald door Arjen van Ettinger met een score van 95 punten, 2de werd Mika Steven met 93 punten, 3de plaats was voor Noah de Barba met 90 punten en de 4de plaats werd behaald door Lucas Kindt een score van 86,5 punten.

In de derde groep de wedstrijdspringers B werd de 1ste plaats behaald door Sacha Roos met 127,5 punten, 2de werd Chiara Ledda met 124,5 punten, 3de plaats werd behaald door Rianne van Ettinger met 120,5 punten en de 4de plaats werd behaald door Lars Elsenbroek met 104 punten.

Bij de groep wedstrijdspringers A werd de 1ste plaats behaald door Annemarijn Bal met een score van 176 punten, 2de werd Maaike Kemps met 160 punten en de 3de plaats was voor Twan Wijn met 148 punten.

Na de wedstrijd konden zoals ieder jaar ook de ouders hun springkunsten weer laten zien en daar werden ook mooie sprongen gemaakt van zowel de 1-meter als 3-meter plank. Na al het springen van de planken werd de winnaar van de Doelstellingen over het hele jaar, door trainster Colinda Bal bekend gemaakt, deze wisselbeker werd dit jaar gewonnen door Nikita Feijtel die in het seizoen 2016-2017 de meeste vooruitgang geboekt heeft.
Na de prijsuitreiking werd het seizoen afgesloten met een heerlijke BBQ voor ouders en springers van WVZ en was het een geslaagd seizoen waar weer veel persoonlijke verbeteringen behaald werden.