Afgelopen zondag werd in Zwembad “De Veur” het geslaagde schoonspring seizoen door de springers(sters) van WVZ afgesloten met de Clubkampioenschappen. Tijdens deze wedstrijd werd ergesprongen in 4 verschillen de klasse en konden de springers(sters) op de diverse onderdelen, de mat, kant, 1-meter en 3-meter plank voor het laatst dit seizoen hun mooiste sprongen laten zien.

In de groep beginners meisjes behaalde Chinouk Bollen de 1ste plaats en was er een 2de plaats voor Nena van Leeuwen, bij de beginnersjongens behaalde Mika Steven de 1ste plaats en was er een 2de plaats voor Arjen van Ettinger.

Bij de groep gevorderden meisjes was het heel spannend in deze groep zaten de springsters heel dicht bij elkaar in de uitslag, uiteindelijk sprong Sacha Roos naar de 1ste plaats, 2de plaats werd behaald door Rianne van Ettinger en een 3de plaats voor Rosanna Selier.

Bij de gevorderden jongens ging de 1ste plaats naar Evert Praasterink, een 2de plaats was er voor Luuk Haitjema en de 3de plaats voor Jasper van Proosdij.

In de groep vergevorderden meisjes behaalde Maaike Kenps de 1ste plaats, een 2de plaats werd behaald door Fianne Gruppen en de 3de plaats was er voor Dionne Dols, bij de jongens veroverde Fabrizio Ledda de 1ste plaats, een 2de plaats was er voor Twan Wijn en de 3de plaats werd behaald door Kai van Hoof.

In de wedstrijd groep was er één deelnemer, Annemarijn Bal behaalde met een goed punten totaal een 1ste plaats.

Ieder jaar wordt er ook de wisselbeker uitgereikt aan de springer(ster) die het afgelopen seizoen het beste de doelstelling bereikt heeft. Dit jaar werd de wisselbeker gewonnen door Rianne van Ettinger en zij nam deze wisselbeker over van de winnar van vorig jaar Fabrizo Ledda.

Na de prijsuitreiking werd het seizoen afgesloten met een heerlijke BBQ voor ouders en springers van WVZ en was het een geslaagd seizoen waar weer veel persoonlijke verbeteringen behaald werden en hebben de springers(sters) hele mooie en goede prestaties behaald tijdens alle wedstrijden met als afsluiter NKB- en NJK kampioenen.

Doordat het zwembad “De Veur” verbouwd wordt hebben de springer(sters) wat meer vakantie.

Het nieuwe seizoen Schoonspringen begint voor een aantal springers al op dinsdag 02 september van 18.00u t/m 19.00u in zwembad De Veur, de rest van de schoonspringers starten op Zondag 07 september en hopen we natuurlijk weer dat alle schoonspringers hun prestaties het aankomende jaar weer verbeteren.