4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. 2x Goud en 1x...

Afgelopen Zondag vond er in het Aquacentrum in Den-Helder de vierde van de vijf KNZB-breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueel klassement. Aan deze landelijke KNZB-breedtesportcompetitie deden in totaal 7 schoonspringers van WVZ mee die hun eerste plaats in het verenigingsklassement moesten verdedigen. In de E-categorie (9 jaar en jonger) behaalde, Selina Hülters een 4de plaats wat jammer genoeg net naast het poduim was, Zoë Taylor die ook in deze categorie uitkwam behaalde een 6de plaats. In het individueel klassement staat Zoë Taylor nu op een 4de plaats en Selina Hülters op de 9de plaats. Ook in de categorie D (10 en 11 jaar) werd er een Bronzen Medaille veroverd, Lindsey van Krieken veroverde met haar 3de plaats een Bronzen Medaille, in deze zelfde categorie behaalde Anna Taylor een 7de plaats en Esmee Dekker een 9de plaats. Ook hier werd in het individueel klassement goede sprongen gemaakt op de 3de plaats staat Lindsey van Krieken, 5de plaats staat Esmee Dekker en op de 6ste plaats Anna Taylor. In de categorie C (12 en 13 jaar) werd de eerste Gouden Medaille binnen gehaald, Rianne van Ettinger behaalde met de 1ste plaats de Gouden Medaille. In het individueel klassement staat zij op de 1ste plaats. In de laatste categorie meisjes-A (16 t/m 18 jaar) werd de laatste medaille binnen gehaald, Annemarijn Bal veroverde de 1ste plaats en werd haar de Gouden Medaille omgehangen. De laatste Breedtesport wedstrijd wordt op 26 mei in het nieuwe Zwembad “Amerena” in Amersfoort gehouden het wordt voor de springers reuze spannend voor hun allemaal om zo hoog mogelijk in het individuele klassement te eindigen, de beste vier wedstrijden worden namelijk bij elkaar op geteld. In het verenigingsklassement zijn er weer mooie punten behaald, maar is WVZ een plaatsje gezakt en staat nu op de tweede plaats in het klassement en gaan de springers zeker proberen om de 1ste plaats weer te veroveren.