4. /
  5. Schoonspringen
  6. /
  7. 1x Goud en 1x...

Afgelopen zaterdag 27-januari vond er in het Sloterparkbad te Amsterdam de derde van de vijf KNZB-breedtesportcompetitie plaats, waar gestreden kon worden voor zowel de vereniging als voor het individueel klassement. Aan deze landelijke KNZB-breedtesportcompetitie deden in totaal 8 schoonspringers van WVZ mee aan deze wedstrijd. In de E-categorie (9 jaar en jonger) behaalde Zoë Taylor een 5de plaats. In de categorie D (10 en 11 jaar) werd de Bronzen Medaille behaald door Lindsey van Krieken zij veroverde de 3de plaats in deze klasse kwamen nog meer springers van WVZ uit en behaalde de volgende resultaten, 6de plaats Arjen van Ettinger, 10de plaats Esmee Dekker, Michelle Druif en Anna Taylor beide op een 12de plaats en Mike Steven een 15de plaats.
In de categorie-C (12 en 13 jaar) behaalde Rianne van Ettinger een Gouden Medaille door de 1ste plaats te veroveren.
In het individueel klassement na 3 wedstrijden doen de springers heel goed mee. In de klasse-E staat Zoë Taylor op een 4de plaats, in de klasse-D staat Lindsey van krieken op een 3de plaats, Esmee dekker op een 5de plaats, 7ste plaats is Michelle Druif, 8ste Anna Taylor, 11de Arjen van Ettinger en 13de Mika Steven in een groep van 30 springers. In de categorie-C staat Rianne van Ettinger stevig op de 1ste plaats. In het verenigingsklassement zijn er weer mooie punten behaald en staat WVZ na drie wedstrijden nog steeds op de eerste plaats met 132 punten, gevolgd op 1 punt door PSV Eindhoven. Bij de vierde Breedtesport wedstrijd op 25 maart in Den-Helder wordt het reuze spannend voor hun allemaal om zo hoog mogelijk in het individuele klassement en de eerste plaats in het verenigingsklassement te verdedigen.