Lieve thuisblijvers, vrienden, familie, collega’s, donateurs,

Wij vertrekken zondag naar Frankrijk. Het is voldoende gezegd: we gaan als team voor 24 beklimmingen. Met alle steun die we de laatste maanden hebben mogen ontvangen, gaat het ons lukken.

Contact tussen jullie en ons in de komende week wordt iets lastiger misschien, maar: 

  • Annemarie zal haar facebook bijhouden;
  • Iris zal haar mail bijhouden: iris_sipman@hotmail.com (let op: een laag streepje tussen iris en sipman).
  • En ik houd het maar eenvoudig bij telefoon en sms.

De Alpe d’Huzes zal komende week volop in de media verschijnen. In ieder geval een uitzending die je niet mag missen is op 7 juni s’avonds, om 20.00 uur, Ned 1, de finish van het evenement en om 19.55 wordt de tussenstand van het totale sponsorbedrag bekend gemaakt! Hebben we de 30 miljoen gehaald? Verder is er het tijdelijke radiostation “Radio Alpe d’Huzes” op 107.6 FM.

En natuurlijk onze eigen teamreportages in Hart van Nederland. Zoals het er nu naar uitziet zijn de volgende Hart van Nederland uitzendingen:

  • Zondag 3 juni, in de late editie om 22.30 uur (vertrek, uitzwaaien)
  • Dinsdag 5 juni, in de vroege editie belichten ze de aankomst in Frankrijk van alle teams; in de late editie aandacht voor de bezinningsavond (algemeen verslag).
  • Woensdag 6 juni willen ze in de late editie om 22.30 uur, kort aandacht besteden aan de Alpe D’huzus.
  • Donderdag 7 juni, vroege editie om 19.00 uur. Deze dag volgen ze team “Martine” vanaf de hut in het dal naar de start, korte momenten tijdens de ritten en een reactie na afloop.

Er is ook een speciaal koersboekje uitgegeven waarin alle evenementen, tijdstippen, wetenswaardigheden, uitzendingen, etc, rondom en tijdens de koers zijn op te zoeken. Je kunt het hier downloaden.

Geert