Zwemmen is leuk! En dat kunnen de ruim 1000 leden van Zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer bevestigen. Bij WVZ kun je terecht voor vrijwel alle zwemsporten, zoals leszwemmen, recreatief, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en wedstrijdzwemmen. Iedereen is welkom, of je nu zin hebt om af en toe een baantje te trekken, of gaat het voor verbeteren van je pr’s op topsportniveau. WVZ biedt zwemplezier voor ieder niveau, jong of oud.

WVZ staat open voor alle leden, ook buiten de gemeente Zoetermeer. We zijn trots op de functie die we vervullen binnen de regio, mede door ons brede aanbod. WVZ is dan ook met 1.100 leden één van de grootste zwemverenigingen van Nederland, met bijna 45 jaar zwemplezier ervaring. WVZ behoort met een aantal disciplines tot de Nederlandse top en is hierdoor naast alle regionale competities ook op landelijke wedstrijden actief.

Het beleid is erop gericht dat de inkomsten uit contributies de basiskosten voldaan kunnen worden. Hiermee proberen wij het lidmaatschap voor de leden zo aantrekkelijk maar tegelijkertijd kostendekkend te houden. Sponsorgelden worden gebruikt voor extra activiteiten, materialen en trainingsmogelijkheden. Dit kunnen kleine of grote bedragen zijn, alle hulp zal goed besteed worden. Maar ook maatwerk is mogelijk. Als u bijvoorbeeld de keerpuntvlaggetjes van onze wedstrijdzwemmers wilt sponsoren, dan kan dat. Of schoonmaakmiddelen voor ons clubhuis. Of snacks tijdens een trainingskamp. Bijna alles is mogelijk. Mocht u in de gelegenheid zijn, zowel zakelijk als prive, om WVZ dat extra duwtje te geven, dan komen wij graag in contact met u.

Als sponsor zou u graag een tegenprestatie willen zien, dat lijkt ons vanzelfsprekend. Wat kan WVZ bieden? WVZ heeft diverse uitingen, zoals:

  • Clubkleding (shirts en trainingspakken)
  • Wedstrijdprogramma’s
  • Nieuwsbrieven (digitaal)
  • Internet site met gemiddeld ongeveer 200 bezoekers per dag
  • Zwemclinics met topzwemmers en toptrainers
  • Club van 100

Belangrijk nog om te vermelden is dat het merendeel van de leden bestaat uit jeugd. Daarom wordt er over het algemeen met de ouders over de zwemactiviteiten gecommuniceerd. Het leszwemmen wordt gekenmerkt door een continue stroom van nieuwe en vertrekkende leden.

Als u WVZ wilt helpen met sponsoring, dan willen wij graag met u in contact komen om nader af te stemmen wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen. U kunt hiervoor contact opnemen met de voorzitter of als uw interesse uitgaat naar specifieke sponsoring van een afdeling of activiteit, neemt u dan contact op met de betreffende voorzitter van deze afdeling.

Wij horen graag van u!