Na een paar maanden van voorbereiding is het er nu dan echt: de nieuwe WVZ clubkleding!

We hebben gekozen voor de teamlijn van het kwaliteitsmerk Arena, een bekend merk in de zwemsport. We gaan een heel eigen WVZ-lijn voeren, met verschillende logo’s per afdeling. De basiskleuren zijn onveranderd: wit en koningsblauw.

Voorlopig bestaat de lijn uit een t’shirt, poloshirt (in katoen en dryfit materiaal), short, trainingspak, vest en trui, uiteraard voor zowel junioren en senioren. Ook zijn er nieuwe tassen. In een later stadium zullen we meer artikelen toevoegen, kleding maar ook zwemuitrusting. De standaard kleding is er in vele maten, is snel leverbaar, en  blijft onveranderd voor de komende 3 jaar. Kortom, de komende periode zien de sporters van WVZ er weer tiptop uit!

WVZ is voor de clubkleding een samenwerking aangegaan met Zwemspullenwinkel. Via hun website is het voor alle leden mogelijk om zelf kleding te bestellen. Het passen van kleding kan in de winkel Casual Lifestyle in Leidschendam. Informatie over passen en bestellen volgt zo spoedig als mogelijk.

 

Belangrijk is nog om te vermelden dat het aanschaffen van de nieuwe clubkleding niet verplicht is, het dragen van de oude kledinglijn is dus ook toegestaan.

Omdat we verwachten dat een groot aantal mensen toch de nieuwe clubkleding snel wil aanschaffen organiseren we op korte termijn twee pasavonden: op dinsdag 10 april en donderdag 12 april kun je in de Duik-Inn van 19.00 tot 21.00 de kleding passen. Je bestelling wordt dan direct opgenomen. Mocht je op deze avonden niet kunnen is de kleding vanaf de week daarna te passen in de winkel van Casual Lifestyle. Op de pasavonden zal ook de ‘oude’ kledinglijn te koop zijn voor gereduceerde prijzen.

Heb je nog vragen? Stel ze per mail aan Rob Janssen.

 

Vest back SPTshirt frontTas rugzakPoloDF back WZ