Met ingang van maandag 28 maart 2011 is de indeling van de grote kleedruimtes gewijzigd. Dit is door de gemeente gedaan omdat zij de laatste tijd meer geconfronteerd worden met seksuele intimidatie. Ook bij WVZ heeft het kleedkamergebruik geleid tot vragen en klachten, al eerder is hierover een bericht geplaatst.

De Veur wordt door veel verschillende partijen gebruikt om er te zwemmen. Omdat de programmering naadloos op elkaar aansluit worden deze groepen met elkaar geconfronteerd wat tot vervelende situaties kan leiden.

De gemeente geeft de volgende instructie. Moeders met kinderen moeten omkleden in de dameskleedkamers, vaders met hun kinderen in de herenkleedkamer. Mocht u dit niet prettig vinden, er zijn altijd enkele kleine hokjes open om daarin om te kleden, wilt u in dat geval niet het hokje bezet houden door uw kleding er te laten hangen? Ook kan het voorkomen dat op één van de kleedruimtes een briefje hangt met het verzoek om die ruimte te gebruiken voor het omkleden zonder ouders. Dit briefje is dan opgehangen door de betreffende dagleider of trainer. Wij vragen u hier rekening mee te houden.

De kleedkamerindeling wordt:
Kleedkamer 1 – Dames
Kleedkamer 2 – Heren
Kleedkamer 3 – Dames
Kleedkamer 4 – Heren
Kleedkamer 5 – Dames
Kleedkamer 6 – Heren

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij de locatiemanager van de Veur, mevrouw I.J.P. van den Hoven.